Bij ons werken

Advocaten

Advocaten die zich hebben gespecialiseerd in één of meerdere rechtsgebieden binnen onze niche vinden bij Straatman Koster de plek waar ze hun vaardigheden verder kunnen ontwikkelen. Bij ons werk je zelfstandig op grote en kleine projecten binnen je eigen specialisme. Wij werken met korte lijnen; je staat in direct contact met je cliënten en hebt een grote betrokkenheid bij die cliënten.

Volop kansen
In ons team krijg je volop kansen. De kans om nog verder te groeien. En de kans om voor mooie cliënten en dito projecten te werken. Wij investeren graag in onze mensen en daarmee in onze toekomst. Het volgen van verdere opleidingen, zoals een Grotius-specialisatieopleiding, behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden.

 

 

Secretariële ondersteuning

Je weet als geen ander hoe je moet samenwerken en hoe je toegevoegde waarde kan creëren. Je bent gewend onafhankelijk te werken en neemt graag initiatieven om zo maximale support te leveren. Je bent er voor de advocaten voor wie je werkt, maar ook voor je collega’s. Je opent deuren door een gezonde dosis humor en tact.

Vereist opleidingsniveau
Minimaal Havo/MBO+. Bij voorkeur relevante werkervaring als secretaresse op een advocatenkantoor. Uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.