Waar staan wij voor?

Gedegen, snel, betrokken en een no-nonsense mentaliteit. Dat typeert onze manier van werken. Onze gefundeerde kennis van ons vak en van de vastgoedbranche is het resultaat van jarenlange ervaring. Alle medewerkers binnen Straatman Koster hebben ervaring opgedaan bij de grotere kantoren en zijn hooggespecialiseerd in hun vakgebied. Wij begrijpen uw branche als geen ander. Wij staan er immers dagelijks middenin. Daarom kunnen wij u de kwaliteit leveren waar u om vraagt, tegen een scherp tarief.

 

 

Snel en efficiënt
Mede door onze jarenlange ervaring kunnen wij u op een zeer snelle en efficiënte manier ondersteunen. U heeft bij ons altijd een en dezelfde contactpersoon. Andere advocaten dan uw aanspreekpunt worden alleen ingezet als dit vanwege de verlangde expertise noodzakelijk is. U wordt daar vanzelfsprekend vooraf van op de hoogte gesteld.

Door onze werkwijze zijn wij in staat om op een adequate wijze in te springen op de wensen van onze cliënten en kunnen wij snel schakelen. Omdat op uw project geen onervaren stagiaires of beginnende advocaten worden ingezet, weet u zeker dat de gedeclareerde tijd efficiënt is besteed. En heeft u een korte vraag, dan beantwoorden wij die zonder dat wij er onmiddellijk een dossier voor openen.

Wij weten wat u drijft
De huidige markt vraagt om flexibiliteit en inventiviteit om projecten doorgang te laten vinden. Als hooggespecialiseerd advocatenkantoor, zijn wij in staat om aan uw vraag te voldoen.Wij zetten ons tot het uiterste in om uw project tot een succes te maken. Wij behartigen uw belangen alsof het onze eigen belangen zijn. Wij denken actief met u mee om uw project een stap verder te brengen. Complexe zaken worden voor u inzichtelijk gemaakt. Daarbij gaat onze interesse verder dan louter het juridisch spectrum.