Vanuit Dordrecht/Breda (A16)

Navigatieadres: Parkeergarage Plaza, Kruisstraat 17, 3012 CV Rotterdam.

Volg de A16 Ring Rotterdam en houdt richting Centrum aan.

Neem na de Van Brienenoordbrug de afslag richting de A20 Hoek van Holland/Den Haag (de A16 gaat hier over in de A20).

  • Volg Ring Rotterdam en neem afslag 14 (Centrum).
  • Houd de borden Centrum aan (3e afslag op de rotonde); u komt dan uit op de Schieweg. Ga als volgt verder:
  • Volg de weg (houd links aan bij de splitsing met de Stadhoudersweg) in de richting Centrum/Centraal Station; de Schieweg gaat over in de Schiekade.
  • Ga rechtdoor onder de spoortunnel, richting Erasmusbrug. U komt uit op het Hofplein (rotonde met de grote fontein).
  • Ga op de rotonde rechtsaf (de eerste afslag), u rijdt dan op het Weena en ga bij het 3de verkeerslicht linksaf (voor de tunnel). U komt nu op de Karel Doormanstraat.
  • Bij de eerste mogelijkheid gaat u rechtsaf de Kruisstraat in.
  • Hier treft u aan uw rechterhand de ingang van Parkeergarage Plaza (dit is een openbare parkeergarage, u ontvangt van ons een uitrijkaart).

Parkeergarage Plaza

Bij het naar binnen rijden gaat u onder aan de hellingbaan naar rechts. Aan het einde van de rijbaan gaat u naar links en wederom naar links. Vervolgens rijdt u rechtdoor in de richting van de slagbomen van de Millenium garage, die rijdt u niet in, maar u parkeert in de secties zo dicht mogelijk bij de toegang naar de Millenniumkantoren (als daar geen plek is, mag u ook elders parkeren):

Sectie: ‘Groen/Euromast/B/ nivo -1’ of ‘Rood/Erasmusbrug/B/nivo-1’.

Na het parkeren wandelt u langs de slagbomen en volgt aanwijzingen ‘Offices Millennium’, die leiden naar de lift. U neemt de lift naar de lobby van het Marriott hotel en u loopt direct rechts en vervolgens links.

(*)U bevindt zich dan in de lobby van de Milleniumtoren voor de kantoren, waar u op het switchpaneel voor de lift ‘24’ in kunt toetsen, waarna op het beeldscherm uw lift A, B, C of D verschijnt. U neemt de lift die aangegeven wordt op het beeldscherm en stapt uit op de 24e verdieping, waar Straatman Koster advocaten is gevestigd.

Of: u volgt in de parkeergarage uitgang Plaza, u komt dan uit in het winkelcentrum. Volg de uitgang Centraal Station. De ingang voor de kantoren bevindt zich linksom, aan de zijkant van het Marriott Hotel. Volg verder de instructies als hiervoor bij (*) aangegeven.