Vacancies

Vacature advocaat-medewerker huurrecht

Straatman Koster Advocaten is een gerenommeerd nichekantoor in Rotterdam met meer dan 25 advocaten gespecialiseerd in het vastgoedrecht. Het kantoor opereert al vijftien jaar in de top van de markt en is betrokken bij grootschalige en spraakmakende bouw- en (gebieds)ontwikkelingsprojecten. Wij werken voornamelijk voor projectontwikkelaars, (internationale) beleggers, adviseurs, aannemers, overheden en (woning)corporaties. Wij staan bekend om onze diepgaande specialistische kennis, hoge kwaliteit van dienstverlening, grote betrokkenheid en no-nonsense mentaliteit. Zoeken naar de beste oplossing en een persoonlijke aanpak, dat is wat ons typeert.

Voor onze huurrechtpraktijk zijn wij op zoek naar een ADVOCAAT-MEDEWERKER met minimaal vijf jaar werkervaring.

Bij voorkeur herken je je in het volgende profiel:

  • kennis van en (proces)ervaring met het huurrecht;
  • in staat om zelfstandig te werken en contacten met cliënten te leggen en te onderhouden;
  • praktisch ingesteld en oplossingsgericht;
  • iemand die ‘durft’ te adviseren en snel kan schakelen, maar ook juridisch sterk is en dat kan uitwerken als het moet;

Kennis van de Woningwet is een pré.

Als je bij ons komt werken, werk je aan interessante zaken voor aansprekende cliënten in een stimulerende werkomgeving met een open en fijne informele sfeer. Je krijgt hier de ruimte om zelfstandig te werken en je staat rechtstreeks in contact met cliënten. Wij investeren volop in de ontwikkeling en opleiding van onze advocaten. Het volgen van een specialisatie opleiding behoort tot de mogelijkheden. We bieden een marktconforme beloning. Straatman Koster Advocaten is gevestigd in hartje Rotterdam met een adembenemend uitzicht over de stad en pal tegenover het Centraal Station.

Als je meer wilt weten over deze vacature, vragen hebt over ons kantoor of een kop koffie wilt drinken, neem dan contact op met Marinda de Smidt (06 – 53 28 90 74 en marinda.desmidt@straatmankoster.nl).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature advocaat-medewerker projectontwikkeling

Vacature advocaat-medewerker civiel bouwrecht

Advocaten die zich hebben gespecialiseerd in een of meerdere rechtsgebieden binnen onze niche vinden bij Straatman Koster de plek waar ze hun vaardigheden verder kunnen ontwikkelen. Bij ons werk je zelfstandig op grote en kleine projecten binnen je eigen specialisme. Wij werken met korte lijnen; je staat in direct contact met je cliënten en hebt een grote betrokkenheid bij die cliënten.

In ons team krijg je volop kansen. De kans om nog verder te groeien. En de kans om voor mooie cliënten en interessante projecten te werken. Wij investeren graag in onze mensen en daarmee in onze toekomst. Het volgen van verdere opleidingen, zoals een Grotius-specialisatieopleiding, behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden.

Bij Straatman Koster heb je ‘the best of both worlds’: werken op hoog niveau voor vooraanstaande cliënten met interessante dossiers en werken bij een niet al te groot kantoor waar je je collega’s goed kent.

Wij zijn op zoek naar een collega (advocaat) met drie tot vijf jaar werkervaring. Je bent gedreven en vindt het een uitdaging om te adviseren en procederen in gecompliceerde kwesties. Je hebt ambitie en staat stevig in je schoenen. Je beschikt over uitstekende kennis van het civiele recht. Als je daarnaast over kennis van het omgevingsrecht beschikt, is dat een pré voor de vacature advocaat-medewerker projectontwikkeling. Voor de vacature advocaat-medewerker civiel bouwrecht is kennis van het civiele bouwrecht (onder meer UAV en UAV-GC) een voordeel. Met name hechten wij belang aan zelfstandigheid, analytisch denkvermogen en praktische, commerciële en cliëntgerichte instelling.

Indien je vragen hebt over de vacature kun je contact opnemen met:

Marinda de Smidt (T 010 2400447 of E marinda.desmidt@straatmankoster.nl
Caroline Lagendijk (T 010 2400447 of E c.lagendijk@straatmankoster.nl)

Jouw curriculum vitae met motivatie, cijferlijsten en eventuele stagebeoordelingen zien wij graag tegemoet: marinda.desmidt@straatmankoster.nl of c.lagendijk@straatmankoster.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacature student-stagiair WO (master)

Nieuwsgierig naar de praktijk in een nichekantoor? Aantoonbaar affiniteit met het bestuursrecht, aanbestedingsrecht, huurrecht of ander rechtsgebied binnen het vastgoedrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Straatman Koster advocaten is een Rotterdams nichekantoor dat zich toelegt op het vastgoedrecht. Op dat terrein adviseren, contracteren en procederen wij op hoog niveau voor vooraanstaande cliënten. De 25 advocaten van ons kantoor zijn afkomstig van de grotere kantoren in Nederland. Zij vormen een hecht team.

Straatman Koster advocaten opereert in de top van de markt. Onafhankelijke rankings, als Chambers en The Legal 500 EMEA, onderstrepen dit. 

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en proactieve studenten met uitstekende studieresultaten die een student-stage bij ons willen lopen. De duur van de stage is in beginsel twee maanden. Gedurende die periode krijg je een kijkje in de keuken van ons kantoor en assisteer je de advocaten met jurisprudentie- en literatuuronderzoek. Je wordt daarnaast goed begeleid.

Als dit je aanspreekt, stuur jouw motivatiebrief, CV en eventuele stagebeoordelingen dan naar Marinda de Smidt (marinda.desmidt@straatmankoster.nl) of Caroline Lagendijk (c.lagendijk@straatmankoster.nl). Bij vragen kan je ons natuurlijk ook bellen (010 2400447).