Nieuws

Strategisch omgaan met de Omgevingswet

Welke flexibiliteit bieden de Omgevingswet en uitvoeringsregelgeving aan markt en overheid? Welke belangrijke aanpassingen staan in de aanvullingswetten? Hoe gaat u om met overgangsrecht? Deze periode loont het om je projecten en processen goed te timen. Hoe kunt u hier strategisch mee omgaan? Marinda de Smidt geeft u een actueel overzicht en bespreekt tips en trucs. U kunt zich hier inschrijven voor deze studiedag op 1 april 2020.

Maaike de Wit als key note spreker 

Parkeernormen, een ingewikkeld vraagstuk. Met welke norm ga je werken? Welke rollen spelen beschikbare ruimte, deelmobiliteit, OV, politiek en toegankelijkheid? Hoe het beleid vormgeven en hoe de afspraken borgen?

In samenwerking met de Master City Developer (MCD), de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) en Rijkswaterstaat wordt het seminar Passende Parkeernormen georganiseerd op 12 december a.s. op de EUR. Maaike de Wit is key note spreker, samen met Giuliano Mingardo (EUR) en Martien Das (Rijkswaterstaat). Rijksadviseur Daan Zandbelt verzorgt de aftrap en Helma Born (Procap) treedt op als voorzitter. Ben je er ook bij? Aanmelden kan hier: https://www.passendeparkeernormen.nl/home.