Nieuws

Op 11 december 2018 spreekt Maaike de Wit tijdens het seminar Jurist in de Energietransitie. Zij zal daar, samen met Paul van Riel van de gemeente Breda, één van de BIG 4 transitiethema's uitlichten: Van het gas af; de Energietransitie in de Gebouwde Omgeving. Waar lopen gemeentes, ontwikkelaars en beleggers tegen aan en met welke juridische kaders moet worden gewerkt? Wat zijn de dilemma's en valkuilen? Sluit aan op 11 december en zorg dat ook uw juridische praktijk klaar is voor de energietransitie! Voor meer informatie en om in te schrijven klik hier.

 

Erina Baljić maakt overstap naar Straatman Koster advocaten

Per 1 oktober 2018 is Erina Baljić als advocaat verbonden aan Straatman Koster advocaten. Voor haar overstap was zij werkzaam bij Loyens & Loeff in Amsterdam.

Erina rondde in 2013 haar rechtenstudies Civiel en Notarieel recht aan de Universiteit Leiden af. Vanaf 2013 is Erina werkzaam als advocaat en houdt zij zich bezig met projectontwikkeling, grondverwerving (onteigening), bouwrecht en huurrecht. Zij werkt daarbij voor ontwikkelaars, bouwbedrijven, overheden en beleggers.

 

Matthijs van Leeuwen is per 1 september 2018 benoemd tot partner bij Straatman Koster advocaten

Matthijs is gespecialiseerd in het oplossen van bouw- en vastgoed gerelateerde geschillen en het opstellen en beoordelen van aannemingsovereenkomsten (UAV), gecombineerde contracten (UAV-GC), samenwerkingsovereenkomsten en koopovereenkomsten. Daarnaast is Matthijs gespecialiseerd in het (Europees) aanbestedingsrecht. 

Hugo Strang maakt overstap naar Straatman Koster advocaten

Vanaf augustus 2018 is Hugo Strang als advocaat verbonden aan Straatman Koster advocaten. Voor zijn overstap was hij bijna 9 jaar werkzaam bij het Instituut voor Bouwrecht in Den Haag op het gebied van het bouw- en aanbestedingsrecht.

Hugo voltooide in 2009 cum laude de master Nederlands recht aan de Universiteit van Tilburg. Daarna was hij als medewerker van het Instituut voor Bouwrecht onder meer betrokken bij diverse onderzoeksprojecten en verrichtte hij een promotieonderzoek op het gebied van het bouw(contracten)recht. In maart 2018 promoveerde hij op het proefschrift ‘Toezicht en coördinatie in het bouwproces’ aan de TU Delft.                   

Thijs Straatman is genomineerd voor de Best Lawyer Real Estate in Best Lawyers 7e editie 2018 - 2019. Zie de link Best Lawyers.