Nieuws

Interessant voor beleggers/verhuurders en huurders: Maaike de Wit schreef over de energiebesparingsplicht in de huurverhouding: plicht voor de verhuurder of de huurder? Klik hier voor het artikel.

 

Op 19 april 2018 spreekt Maaike de Wit  bij de Bouw & Vastgoedcursus in Slot Zeist over "Vastgoed en duurzaamheid vanuit juridisch perspectief" in samenwerking met PT Finance en DHK Tax. 

 

Maaike de Wit neemt het juridische gedeelte voor haar rekening bij de cursus Parkeernormen.

"Erg leuk om te doen met enthousiaste, betrokken deelnemers en mede-trainers Pieter Delleman, Ernst Bos, Martin Blankendaal en Jos Verhulst. En leuk dat er zo veel animo voor is: op 26 april (al vol) en 17 mei weer en in juni waarschijnlijk voor de vierde keer! Klik op de link voor meer info en aanmelden."

 

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6379308448621883394https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6379308448621883394

Joost Hoekstra spreekt op 21 maart 2018 over "Vastgoedtransformatie: optimaliseer uw vastgoedrendement"

Vastgoedtransformaties zijn zeer interessante maar vaak tijdrovende projecten, en duurder dan verwacht. Hoe krijgt u een stevige grip op uw transformatieproject om uw rendement te optimaliseren?

 

Paul Heijnsbroek maakt overstap naar Straatman Koster advocaten

Per 8 januari 2018 is Paul Heijnsbroek als advocaat verbonden aan Straatman Koster advocaten. Voor zijn overstap was hij ruim 10 jaar werkzaam bij Houthoff in Rotterdam en Brussel, met name op het gebied van aanbestedings-, staatssteun- en mededingingsrecht.

Paul rondde in 2007 zijn rechtenstudie aan de Universiteit Utrecht cum laude af. Daarna combineerde hij zijn advocaat-stage met een promotieonderzoek, dat in 2013 leidde tot het proefschrift ‘Grond voor gelijkheid’ over het bieden van gelijke kansen bij gronduitgifte door de overheid. Zijn praktijk bestaat met name uit het adviseren en procederen over aanbestedingen en staatssteun.

Straatman Koster advocaten is een gespecialiseerd nichekantoor op het gebied van vastgoedrecht, bouwrecht, omgevingsrecht en aanbestedingsrecht, gevestigd in Rotterdam. Het kantoor maakt sinds haar oprichting in 2006 een sterke groei door en is betrokken bij diverse grootschalige en spraakmakende bouw- en ontwikkelingsprojecten. Met de komst van Paul wordt de aanbestedings- en staatssteunpraktijk van Straatman Koster verder versterkt.

 

 

Angela Minderhoud benoemd tot advocaat partner Construction & Real Estate bij Straatman Koster advocaten

Angela Minderhoud is per 1 januari 2018 benoemd tot partner Construction & Real Estate bij Straatman Koster advocaten in Rotterdam. Angela is sinds 1 maart 2014 werkzaam bij Straatman Koster Advocaten en voordien bijna 7 jaar bij Houthoff. Zij heeft zowel Nederlands Recht als Fiscale Economie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en deze opleidingen heeft zij afgerond in 2007, respectievelijk 2005.

Angela is gespecialiseerd in het oplossen van bouw- en vastgoed gerelateerde geschillen en het opstellen en beoordelen van contracten (utiliteits- en woningbouw, infra, installaties en industrie). Ook heeft zij ruime ervaring met de juridische aspecten van Building Information Modelling. Tot haar cliënten behoren grote aannemers, ontwikkelaars, investeerders, woningcorporaties, gemeentes, architecten en raadgevend ingenieurs.

Straatman Koster advocaten is een gespecialiseerd nichekantoor op het gebied van bouw, vastgoed- en aanbestedingsrecht, gevestigd in Rotterdam. Het kantoor maakt sinds haar oprichting in 2006 een sterke groei door en is betrokken bij grootschalige en spraakmakende bouw- en ontwikkelingsprojecten.