De Ronde Tafel van SKa

'De Ronde Tafel van SKa' is een bijeenkomst waarbij wij onze cliënten uitnodigen om letterlijk aan onze tafel plaats te nemen om met elkaar van gedachten te wisselen over een actueel thema. Dit thema wordt steeds ingeleid door een aantal van onze advocaten.

Op donderdag 4 april 2019 organiseren wij weer de Ronde Tafel van SKa. Dit keer staat de Ronde Tafel in het teken van het Huurrecht

Op grond van nieuwe wetgeving zijn veel verhuurders van kantoren en woningcorporaties genoodzaakt om de komende jaren hun vastgoed te verduurzamen. Dit brengt mee dat gedurende de looptijd van huurovereenkomsten werkzaamheden uitgevoerd moeten worden.

De vraag die voorligt is hoe dit kan worden aangepakt. Om deze vraag te beantwoorden staan wij op 4 april aanstaande stil bij:

  • de mogelijkheden van de verhuurder om werkzaamheden uit te voeren gedurende de looptijd van de huurovereenkomst;
  • de mogelijke consequenties voor de huurprijs en servicekosten;
  • opzegging van de huurovereenkomst in verband met de wens om te renoveren;
  • acties die de huurder kan treffen als onderhoud uitblijft of gebreken ontstaan.

In één middag heeft u een beeld van welke mogelijkheden er zijn om werkzaamheden aan het gehuurde te verrichten zodat u kunt voldoen aan de nieuwe wetgeving. Aansluitend kunt u met ons en anderen van gedachten wisselen over dit onderwerp tijdens de borrel.
Wij hopen op uw komst!

Wanneer: donderdag 4 april 2019 van 15.00-18.00 uur met aansluitend een borrel
Waar: Millenniumtoren, Weena 690, Rotterdam - 24e verdieping
Inschrijven: kan hier; wanneer u verhinderd bent, is uw collega van harte welkom

Contact: bij vragen kunt u contact opnemen via SKa-event, Olivier Vermeulen of met ons secretariaat op telefoonnummer 010 - 24 00 447. 

  

 

 

 

Op donderdag 31 januari 2019 organiseerden wij weer de Ronde Tafel van SKa. Dit keer stond de Ronde Tafel in het teken van de Energietransitie.

De navolgende onderwerpen zijn besproken. Hieronder kunt u de presentaties downloaden. 

 

Op donderdag 1 november 2018 organiseerden wij de Ronde Tafel van SKa. Dit keer stonden Actualiteiten bouwrecht op de agenda.

De navolgende onderwerpen zijn besproken. Hieronder kunt u de presentaties downloaden. 

 

 

 

Op donderdag 16 november 2017 organiseerden wij de Ronde Tafel van SKa. Dit jaar stonden Actualiteiten Gebiedsontwikkeling op de agenda. 

De navolgende onderwerpen zijn besproken. Hieronder kunt u de presentaties downloaden. 

 

Op 13 oktober 2016 organiseerden wij de Ronde Tafel van SKa over de Omgevingswet. Hieronder kunt u de presentaties downloaden.

Milieu en Natuur Omgevingswet - Christine Visser 
Aanvullingswet Grondeigendom Omgevingswet - Joost Hoekstra
Omgevingsplan - Marinda de Smidt
Kerninstrumenten Omgevingswet - Simon Tichelaar