Kennis delen

Wij willen graag onze kennis met u delen.

Publicaties
De advocaten van Straatman Koster publiceren regelmatig in vakbladen en dagbladen. Hier vindt u de publicaties van onze advocaten.

Blog en Twitter
Ook via ons blog houden wij u op de hoogte van relevante juridische ontwikkelingen. U kunt ons ook volgen op Twitter.

De Ronde Tafel van SKa
Verder organiseren wij regelmatig het client seminar 'De Ronde Tafel van SKa'. Een bijeenkomst waarbij wij onze cliënten uitnodigen om letterlijk aan onze tafel plaats te nemen om met elkaar van gedachten te wisselen over een actueel thema. Dit thema wordt steeds ingeleid door een aantal van onze advocaten.

Wilt u hiervoor uitgenodigd worden? Laat het ons weten via het contactformulier, dan zorgen wij ervoor dat u voortaan op de mailinglist staat.

In house cursussen
Daarnaast verzorgen onze advocaten regelmatig 'in house' cursussen bij cliënten. Heeft u hiervoor belangstelling, dan kunt u met ons contact opnemen via uw contactpersoon binnen Straatman Koster advocaten of via het contactformulier.

 

Maaike de Wit panellid bij symposium over flexibele monumenten
Op 11 oktober 2017 hield Sweco het symposium ‘Flexibele monumenten zijn de toekomst’, met als centrale vraag hoe monumenten in Nederland een functioneel en renderend onderdeel van onze toekomstige steden kunnen worden. Verduurzaming speelt hierbij een belangrijke rol. Maaike de Wit heeft vanuit de juridische invalshoek als panellid deelgenomen aan het slotdebat. Neem voor meer informatie contact op met Maaike.

Maaike de Wit sprak tijdens iTanks-sessie over Energietransitie en Duurzaam Bouwen
Op 14 maart 2017 heeft Maaike de Wit de juridische aspecten en uitdagingen van de Energietransitie en Duurzaam Bouwen belicht tijdens de sessie ‘Industry trends vs. Risks & Regulations’ van iTanks. Meer informatie: iTanks.